Uteritter

turridning-uppstallda

Södertörn är som vackrast från hästryggen! Våra standard uteritter med ridledare är:

  • Kort uteritt ca. 1,5 timme, 700 kr ( f.o.m 1/1-20 750 kr )
  • Lite längre ritt ca. 2,5 tim där vi stannar och rastar med kaffe och smörgås efter vägen, 900 kr ( f.o.m 1/1-20 950 kr )
  • Lång ritt om ca 3,5 timme med fika/grill anordnas på beställning för vana ryttare pris 1200 kr

Priserna gäller vid minst 4 bokade i gruppen. Om det är färre än 4 ryttare bokade i gruppen kan vi gå ut mot tillägg. På helgerna har vi regelbundna uteritter om ca 2,5 timme med fika kl 09.30 och ca 1,5 timme kl 14 eller 15.00. För andra önskemål kontakta vår bokning så hjälper vi er att finna en bra tid.

Rutterna är inte tidsbundna eftersom tempot beror på gruppen. Vi anpassar oss efter den som kan minst i gruppen. Om ni inte vill rida i blandad grupp eller särskilt önskar rida i en grupp med vana ryttare eller en egen grupp, så försöker vi tillgodose det efter era önskemål. Säg till vid bokning så ska vi hjälpa er. Rutterna beror också på väder, årstid, jakt etc.

turhost2      turhost

För info och bokning ring kontoret på telefontid tisdag till torsdag 10-16. Du kan även ringa på annan tid, lämna då ett meddelande så ringer vi upp så snart vi kan. Det går också bra att maila bokningen, så kontaktar vi er så snart som möjligt.

Vid önskemål arrangeras hel- och halvdagsritter, efteråt kan ni njuta i After Riden. Kontakta oss så offererar vi er.

Hitta till oss

För vägbeskrivning klicka här.

tursol

Kommentarer inaktiverade.