Lyxridskola

lyxridskola-feira

Tanken med lyxridskolan är att dels introducera den lite mer erfarna ryttaren i lusitanons underbara värld, samt att få möjlighet att prova att rida på välridna hästar när de är som mest ridbara. Att få en aha-upplevelse, att man gör rätt och bara uppleva när man kan rida hästen i harmoni och följa med i rörelsen. Som en portugis sa till mig: ”På en lusitano känner sig alla duktiga.” Läs mer nedan.

Välkommen önskar Ylva med personal!

lyxridskola-tavling

Privatlektion för ryttare som är ute efter det lilla extra, som vill träna skolor och utveckla sin ridning på välskolade hästar. För att tillgodogöra sig ridningen på våra lusitanos krävs en vana av minst lätt A-nivå. Lektion på 30-60 min beroende på antal deltagare på lektionen. Två kan rida samtidigt vid lika erfarenhet, annars rekommenderas lektion ensam. Betalning ska ske senast 14 dagar i förskott.

Datum

Ylva har i regel en lördag per månad att boka för privatlektioner till nya elever. På veckodagar eftermiddagar onsdag, torsdag och vissa fredagar kväll eller sen eftermiddag. Kontakta Ylva för bokning

Pris och bokning

Privatlektion 1200 kr, tillägg 250 kr för ny elev som ej ridit på Fors innan.
Två personer som rider samtidigt, 950 kr per person.
Vid bokning av minst fem lektioner avdrag 50 kr/lektion på den femte lektionen.

Paketerbjudande (medryttare): 4 lektioner samt 4 ridningar på egen hand 6200 kr/ månad.
Medryttare innebär bland annat att mocka boxen, packa hönät och pyssla om din häst i samband med ridning. Göra det lilla extra.

Presentkort kan köpas pris 1500 kr ( inkluderar då en lektion 1 person samt mundering av häst ) bokning sker sedan av mottagaren av presentkortet med Ylva, presentkortet gäller ett år efter utställande. Kontakt för köp av presentkort bokningen.forsgard@telia.com eller tele 08-50010789

Weekendpaket: Lyxigt paket kan erbjudas via Horse Explorer www.horseexplorer.se

För vidare information om tider och bokning av lektioner kontakta Ylva. För övrig bokning samt önskemål kontakta oss för offert.

Förskottsbetalning på vårt pg 637783-2, avbokningsbart fram till 14 dagar före, vid akut sjukdom ombokning/tillgodohavande mot uppvisande av läkarintyg, minus administrationsavgift 15- 20% av bokningen.

arrogant-gunilla

Gunilla och Arrogant (foto: Alexandra London Falk Claesson)

poejo-agneta

Agneta och Poejo

vulcao-carro

Carro och Vulcao

lyxridskola-balett    lyxridskola-poejo

Rebecca och Balett samt Poejo och Tina. Elever är med och showar på skolhästarna på avelsvärdering för Lusitanohästar.

uppvisning

Ylva och Kerstin rider uppvisning med elever och skolhästarna från Fors Gård. Foto Leif Wintzell.

Kommentarer inaktiverade.